If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък може да Ви кажа че тръгне ли се на гонка, няма дупки, няма бабунки и със 100 съм минавал през тях и нищо дори по малко се усещат като се мине по бързо, но все пак аз си мисля че трябва да се махнат, много по добре е легнал полицай
Пак ми паркираха пред гаража! Сложил съм табела и въпреки това пак олигофрена се паркирал там. А кажете сега как да ги лекувам. Много колеги тук ме нападнаха когато миналия път потроших една кола, не че тая мина по-леко, ама все пак се опитах да се сдържа... Опитах първо да го издърпам, но ударих на камък. Нямаше как да го закача.
Пак ми паркираха пред гаража! Сложил съм табела и въпреки това пак олигофрена се паркирал там. А кажете сега как да ги лекувам. Много колеги тук ме нападнаха когато миналия път потроших една кола, не че тая мина по-леко, ама все пак се опитах да се сдържа... Опитах първо да го издърпам, но ударих на камък. Нямаше как да го закача.
Чупиш и да не ти пука...
То и на мене ми омръзна и да им говоря и разправям да не спират пред гаража ми, та сега вече директно действам
Ще дойдете на моето ,аз какво да кажа ,че 3 пъти крадат коловете и веригите... заредил съм се с около десет кила блажна боя и ,сега както нямам работа съм се зарекъл да боядисам няколко коли ,но трябва да са от 10 к нагоре струващи ,иначе няма смисъл.
Ще дойдете на моето ,аз какво да кажа ,че 3 пъти крадат коловете и веригите... заредил съм се с около десет кила блажна боя и ,сега както нямам работа съм се зарекъл да боядисам няколко коли ,но трябва да са от 10 к нагоре струващи ,иначе няма смисъл.
Хах дано да е червена боята...Та всички да ги правиш червени Алфи
Comment